Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2024

Campania „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, 2024 

Publicat: 01.03.2024

 

Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2024Studenți, masteranzi, doctoranzi, medici rezidenți, cadre didactice, cercetători și absolvenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, fiți ambasadorii Almei Mater! Participați la campania Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2024!

Departamentul Comunicare și Relații Publice, în parteneriat cu facultățile Universității și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, Asociația Studenților Stomatologi din Moldova și Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova Vă invită să realizați un material video sau să scrieți un mesaj de promovare a specialităților/programelor de studii sau a Almei Mater. Suntem în așteptarea celor mai convingătoare și originale mesaje de recomandare a specialităților din domeniul sănătății și a universității noastre tinerilor – elevi și absolvenți de licee și colegii – să facă cea mai bună alegere pentru viitoarea lor carieră profesională.

Care este avantajul participării în această campanie? Tu poți fi portavocea ce va motiva și încuraja tinerii să opteze pentru un program de studii la universitatea noastră. Îți propunem să ne împărtășești despre: 

- Cum ai ales/decis să-ți faci studiile la USMF „Nicolae Testemițanu”? 

- De ce ai optat pentru programul Medicină/ Stomatologie/ Farmacie/ Sănătate publică/ Asistență medicală generală/ Optometrie/ Tehnologie radiologică/ Fiziokinetoterapie și reabilitare? Prin ce este atractivă această specialitate/profesie?

- Descrie viața de student la USMF „Nicolae Testemițanu”;

- Relatează cea mai memorabilă istorioară/ întâmplare hazlie legată de studii sau de activitatea extracurriculară;

- Ce oportunități de dezvoltare profesională și personală au studenții de la Universitatea de Medicină?

- Relatează despre programele de mobilitate la care ați participat grație parteneriatelor între USMF „Nicolae Testemițanu” și alte instituții de profil;

- Povestește despre un asistent medical/ medic/ profesor/ mentor care te-a inspirat/ motivat în alegerea specialității/ profesiei; 

- Vino cu idei și opinii personale ce vor aduce plusvaloare Universității sau programului de studii ales.

Cerințe: Mesajele pot fi transmise atât în format video, cât și în scris. Durata înregistrării video va fi de 1-2 minute, iar textele scrise vor conține până la 2000 de caractere, fiind însoțite de cel puțin o fotografie reprezentativă. 

Expediază materialele relatiipublice@usmf.md, în perioada martie-august 2024. Indicați  prenumele și numele, anul și programul de studii/ statutul/ funcția/ locul de muncă, precum și numărul de telefon (pentru eventuale precizări). Ulterior, mesajele vor fi postate pe paginile Universității de Facebook (https://www.facebook.com/usmf.md) și Instagram (https://www.instagram.com/usmf.md), iar secvențele  video – inclusiv pe canalul instituțional pe YouTube (https://www.youtube.com/@usmfnicolaetestemitanu).

De asemenea, îndemnăm și absolvenții Universității, în orice colț al țării și al lumii v-ați afla, să vă alăturați campaniei Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”. Suntem curioși să cunoaștem povestea voastră ce poate motiva sau inspira alți tineri să vă urmeze exemplul. Salutăm orice inițiativă! 

Republica Moldova are nevoie de tineri specialiști în medicină și farmacie, care să supravegheze sănătatea oamenilor! Succese!

Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2024
usmf
Campania „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”, ediția 2024
ambasador Alma Mater
studenţi
masteranzi
student-doctorand
medic rezident
cadre didactice
absolvenți
promotor
campanie de promovare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii